Budoucí SHNEK

Nejlepší akce roku v Subspace proběhne jako již tradičně na začátku července pod názvem SHibari NEKonferenci neboli SHNEK.

Co si pod tím představit? Třídenní festival vázání. Nejvýznamnější domácí vázací událost roku. Možnost učit se a inspirovat se nejen od těch nejlepších, ale vlastně od všech z České republiky. Spoustu zábavy s provazy a prostoru na vázání, protože je důležité si vázání také užívat. Příležitost setkat se s přáteli a vytvořit si nové.

Budou zde jiná pravidla než na běžném workshopu. Program bude vznikat spontánně na základě zájmů účastníků. A nakonec se nemusí jednat jen o klasické workshopy, ale rovněž diskuze, malé studijní skupiny, zábavné bloky, umělecká okénka, apod. Neformálnost a menší organizovanost dá prostor pro větší spontánnost, nové nápady a sdílení zkušeností. Ze studentů se stanou účastníci, kteří sami budou tvořit program SHNEKa.

Program bude probíhat od pátku 4.7.2025 do neděle 6.7.2025. V pátek budeme začínat až v 18:00.

V pátek večer proběhne zahájení od 18:00. Bude následovat programem do 20:00 a poté začne Bondage jam.

V sobotu a neděli přes den budou čtyři studijní bloky a večer bude bondage jam. Přesněji:

  • 10:00-11:30 Studijní blok
  • 11:30-13:00 Studijní blok
  • 15:00-16:30 Studijní blok
  • 16:30-18:00 Studijní blok
  • 20:00-22:00 Bondage jam (sobota)

Přes den budou probíhat obvykle 2 studijní bloky najednou. Bude platit zákon dvou nohou – pokud účastníka téma nebaví, pak může přejít tam, kde to pro něj bude zajímavější.

Témata jednotlivých bloků budou vznikat až na místě. Účastníci budou moci přijít s vlastními nápady. A buď se jich ujmou oficiální prezentéři nebo kdokoliv z účastníků se sám může stát prezentérem. Kvalifikací bude hluboký zájem o dané téma. Ta tak budou spíše odlišná od těch běžných workshopových.

Prezentuji

Oficiální prezentéry SHNEKa 2025 budou ohlášeni v následujících měsících.

Organizační pokyny

Otevření prostor bude otevřen vždy od 9:30.

Přesná adresa místa konání vám bude zaslána až po schválení registrace.

Na SHNEKa je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Na akci se nemusíte hlásit v páru, můžete se dát s někým dohromady na místě na jednotlivé bloky. Pro schválení rezervace je nutná platba předem.

Pro tuto akci nabízíme omezené množství lístků pro brzkou registraci, které však nemají možnosti storna a vrácení peněz.

 

Registrace

Podrobnosti Cena Počet
SHNEK (bez členství) 1 600 CZK  
SHNEK (člen Subspace) (1 200 CZK) je k dispozici pouze pro členy. V Prodeji
SHNEK - brzká registrace, bez možnosti storna 1 200 CZK  
Náhradníci SHNEK (bez členství) 1 600 CZK   Uplynulá
Náhradníci SHNEK (člen Subspace) (1 200 CZK) je k dispozici pouze pro členy. Uplynulá
Workshop
Pá 4.7.2025 - Ne 6.7.2025
18:00
22:00