Budoucí Shibari Night – RopeMarks & the Shady Lady

Na sobotu 25.1.2025 jsme pro vás připravili trochu netradiční Shibari Night. Hlavním hostem večera bude Bob RopeMarks & the Shady Lady. Nebude se jednat o tradiční vystoupení, ale spíše intimní až mírně zvrhlou session.

Pokud se podíváte na fotky jeho vázání (na Instagramu, FetLife nebo  webu www.ropemarks.com), najdete kromě tradičního Kinbaku také hodně hravého, neobvyklého až perverzního vázání. A přesně tuto podobu vám zprostředkujeme na této Shibari Night.

RopeMarks bude mít o tomto víkendu celý workshop v podobném duchu – workshop Playful & Pervy Kinbaku with RopeMarks and the Shady Lady.

Před vázáním RopeMarkse bude ještě jedno vystoupení, které upřesníme v následujících týdnech.

Program

  • 19:45 otevření dveří
  • 20:15 vystoupení – bude upřesněno
  • 21:00 vystoupení RopeMarks & the Shady Lady
  • 22:00 volné vázání

V průběhu vystoupení nebude umožněn vstup nově příchozím. Přijďte prosím nejpozději 20:10.

RopeMarks & the Shady Lady

RopeMarks, je rigger z Amsterdamu, který se věnuje japonskému vázání od roku 1999. Učil se pod vedením linie Akechi Denkiho a Naka Akiry v Japonsku, kombinuje tradiční techniky se svým jedinečným stylem. Je proslulý svými energickými vystoupeními a vysokorychlostním kinbaku, a také předává své znalosti na workshopech. Jeho partnerka, The Shady Lady, často s ním spolupracuje na vystoupeních a píše o svých zkušenostech na jejich webu. Upřednostňuje kinbaku, které je hravé, romantické a upřímné, s nádechem japonské estetiky.

Více informací najdete na jeho Instagramu, FetLife nebo  webu www.ropemarks.com.

Organizační pokyny

Na Shibari Night je nezbytné se včas zaregistrovat a uhradit vstupné převodem na účet. Počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa).

Přesná adresa místa konání vám bude zaslána až po schválení registrace.

Registrace

Podrobnosti Cena Počet
Shibari Night (brzká registraceí) 550 CZK  
Shibari Night (bez členství) 600 CZK  
Shibari Night (člen Subspace) (500 CZK) je k dispozici pouze pro členy. V Prodeji
Workshop
Sobota 25.1.2025
20:00
23:00