Budoucí Shibari Night – Kinbaku LuXuria

Po dvou a půl letech letech u nás opět vystoupí Riccardo Wildties a Red Sabbath z Kinbaku LuXuria. Jejich vystoupení bude předcházet vázání Sansei s … (bude upřesněno).

Riccardo Wildties a Red Sabbath jsou důvodem, proč se Naka ryu a Kinbaku v Evropě těší takovému úspěchu. Rozhodně patří mezi nejlepší vázací duo nejen v Evropě, ale i ve světovém měřítku. Sledovat jejich vázání je vždy hluboce emoční i estetický zážitek. V našem studiu jsou už jako doma, několikrát do roka pořádají akce a workshopy. Náš vztah k nim je ovšem více než pracovní. Patří nejen mezi naše učitele a mentory, ale i mezi naše blízké přátelé.

Program

  • 19:45 otevření dveří
  • 20:15 vystoupení – Sansei & …
  • 21:00 vystoupení Riccardo Wildties & Red Sabbath
  • 22:00 volné vázání

V průběhu vystoupení nebude umožněn vstup nově příchozím. Přijďte prosím nejpozději 20:10.

O Kinbaku LuXuria

Riccardo Wildties je rigger. S BDSM se poprvé seznámil před deseti lety a krátce poté objevil japonský styl vázání. Prvních několik let svého studia byl Wildties především samoukem a čerpal inspiraci od mnoha špičkových japonských i západních riggerů, aniž by se zaměřil na jeden konkrétní styl. Se svou partnerkou Red Sabbath se stal se jedním z nejvyhledávanějších evropských riggerů.

Na konci roku 2012 se, sveden a inspirován prací Akiry Naka, začal věnovat novému stylu založenému na využití provazů jako prostředku krásného a erotického trápení. Zcela se začal věnovat semenawě a zaměřil se na vázání ve velmi tradičním japonském stylu.

V roce 2013 se v Moskvě konečně setkal s Naka Akirou. Okamžitě pocítili spojení na profesionální i osobní úrovni a rozhodl se zaměřit svou práci výhradně na jeho styl.

V srpnu 2014 měl tu čest být pozván, aby vystoupil jako hlavní účinkující na Naka Nawakai, sérii soukromých sezení Naka Akiry. Bylo to poprvé, kdy byl hlavní událostí na Naka Nawakai někdo jiný než sám Naka San.

V roce 2015 se oficiálně stal deshi Naka Akiry a měl tu čest vázat v duo sezení se svým senseiem v Tokiu. Naka Akira přiznal, že ačkoli je Wildties jeho studentem, že jeho jedinečná forma vázání je specifickou “latinskou” interpretací, která se ukazuje jako mnohem vhodnější pro západní studenty.

Wildties pravidelně vystupuje po celé Evropě a vyučuje workshopy.

Více informací najdete na jeho Instagramu nebo FetLife.

Organizační pokyny

Na Shibari Night je nezbytné se včas zaregistrovat a uhradit vstupné převodem na účet. Počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa).

Přesná adresa místa konání vám bude zaslána až po schválení registrace.

Registrace

Podrobnosti Cena Počet
Shibari Night (bez členství) 600 CZK  
Shibari Night (člen Subspace) (500 CZK) je k dispozici pouze pro členy. V Prodeji
Workshop
Sobota 7.12.2024
20:00
23:00