Večerní workshop

Budoucí Pokročilé čtvrtky: Jekyll & Hyde

Kromě úterních workshopů Vázání pro každého, které jsou určené všem, i úplným začátečníkům, se můžete těšit také na Pokročilé čtvrtky. Oproti úterkům jsou určené pokročilejším, čtěte proto pečlivě potřebnou úroveň. 

Na tomto workshopu si vyzkoušíme jaké to je spojit hodného a zlého policajta do jedné osoby, mentální hru dvou tváří, trochu Glum, trochu Hulk, trochu… Jekyll a Hyde. Zábavnou formou se podíváme na to, jak potrápit partnerovu mysl lehkým mindfuckem. Také si ukážeme další varianty duality, například nevinnost a divokou touhu jako Kráska a Zvíře, a závěrem si nasadíme masku jako Fantom Opery. Jak vidno, inspirací nám budou předlohy literární i filmové.

Pokročilost: Workshop je určen všem, kteří umí vázat základní struktury bez dívání.

Vezměte si s sebou

  • Provazy – vezměte si pět provazů.  Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz.
  • Pohodlné oblečení.
  • Doporučujeme vzít i pokrývku futonu (např. deku).

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v 19:45. Doporučujeme přijít s dostatečnou rezervou, aby mohl workshop začít včas.

Workshop se bude konat na Andělu v našem krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený na deset párů. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci nezapomeňte uvést počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Na workshop je nutné přijít s partnerem. 

Lektoři

Jan

Jan si už nepamatuje, kdy s vázáním začal, a říká tedy, že váže od nepaměti. Nedávno přišel na to, že technika není jen otravná věc, ale teprve jejím zvládnutím ji může opustit a nalézt svobodu ve vázání. Jeho session je živočišná a nepředvídatelná, zároveň je způsobem, kterým se snaží nalézt svou sílu a sebevědomí.

Registrace

Podrobnosti Cena Počet
Workshop (bez členství) 450 CZK  
Workshop (člen Subspace) (338 CZK) je k dispozici pouze pro členy. V Prodeji
Workshop
Čtvrtek 31.10.2024
20:00
22:00
Lektoři