Budoucí Workshop Vázání za hranice představ

Tento workshop bude o rozšiřování obzorů, ale hlavně si budeme hrát. Někdy to zvládneme i bez provazů, třeba pomocí šátku. Ukážeme si, jak začít, když nemáte zrovna žádný nápad, jak se zachovat ve stresových situacích, nebo jak zjemnit a zpřítomnit naše doteky a taky kdy přitvrdit a překvapit. Prozkoumáme sadu nástrojů a dovedností, kterými dokážeme uhranout naše partnery a nás samotné. Díky těmto dovednostem zapomeneme na uzlíky a necháme se unést představivostí.

Do hloubky se zaměříme na prožívání, emoce a flow při vázání. Budeme se rovným dílem věnovat jak vázaným (model/ka) tak vázajícím (rigger/ka). Vytvoříme si společně bezpečné prostředí, kde si dovolíme prožívat, poznávat sami sebe a naše partnery.

Sobota

Flow a (sebe)vědomí při vázání

Ukážeme si praktické techniky na manipulaci s provazem. Tím vylepšíme plynulost našeho vázání a přestaneme si lámat hlavu s chybami. Vědomý dotek, pohyb a manipulace s tělem

Jak se pohybovat na zemi a ve stoje úsporným způsobem pro naše těla. K tomu se zaměříme na vědomý dotek, kterým můžeme komunikovat stejně jako slovy.

Freestyle

Co by se stalo, kdybyste zapomněli všechno co o provazech doposud víte? Kam by vedla vaše mysl? Odpověď najdeme při cvičeních na zvídavou mysl a posuneme improvizaci zase o kousek dál.

Vázání s příběhem

Sobotu zakončíme vázáním s příběhem. Pomocí provazu předáme našim vázacím partnerům náš záměr, náš příběh, naše touhy.

Soukromý bondage jam po workshopu

Budeme mít čas si popovídat, vázat, hrát si. Nebo si třeba objednat jídlo, zabalit se do deky, odpočívat a nechat doznít sobotní zážitek.

Neděle

Dech a naše tělo

Na začátek navážeme na sobotní témata. Na rozehřátí si naše těla mentálně prozkoumáme a naučíme se pár dechových cvičení, které se hodí nejenom ve vázání.

Hra s představivostí – edging

Znáte to, kdy se těšíte na nějakou novou věc ve vašem životě, až je to čekání skoro neúnosné ale zároveň velmi vzrušující? No a pak to přijde. Druhý den je ale vzrušení pryč. My se zaměříme právě na tu první část, tu vzrušující. A bude to napínavé. Vyústění skoro na dosah ruky, ale přesto v nedohlednu.

Power play a D/s dynamika

Power play a D/s k provazům patří a proto se zkusíme v našich rolích trochu zabydlet a poznat naše submisivní a dominantní já. A třeba si je zkusíme i prohodit?

Pokračování vázání s příběhem

Celý víkend zakončíme session, které bude unikátní pro každého z nás. Prožití příběhu může být sdílené, ale taky silně osobní.

Pokročilost

Pro účast na workshopu je potřeba umět dobře uvázat single a double column tie bez koukání se na ruce. Zkušenost se závěsnými provazy výhodou, ale nejsou podmínkou.

Vezměte si s sebou

Na tomto workshopu budeme potřebovat 5 nebo více provazů dlouhých přibližně 8 metrů. Vezměte si s sebou také šátek, tak aby šel zavázat kolem očí (ideálně bavlněný a prodyšný). Oboje bude k zakoupení na místě.

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v obou dnech 10:45.

Workshop se bude konat na Andělu v našem provazovém studiu. Přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Pokud se hlásíte s partnerem každý zvlášť, prosím uveďte to do poznámky k registraci. Pro schválení rezervace je nutné mít partnera a platba předem.

Registrace

Podrobnosti Cena Počet
Workshop (bez členství) 2 200 CZK  
Workshop (člen Subspace) (1 650 CZK) je k dispozici pouze pro členy. V Prodeji
Workshop
So 21.9.2024 - Ne 22.9.2024
11:00
18:30
Lektoři