Uplynulá Workshop Hentai

Slovo hentai se dá z japonštiny přeložit jako zvrácený, zvrhlý, úchylný, nebo perverzní, a přesně těmito slovy se dají popsat i počátky Kinbaku a jeho vznik. V dnešní době je přitom vázání odproštěno od této úchylné či sexuální složky, a to je rozhodně škoda. Na tomhle workshopu se vrátíme k těmto kořenům. Zaměříme se na odhalující, explicitní pozice, perverzní energii a dravost v našeho vázání, i na vlastní fetiše, které můžou okořenit naši session.

Workshop proběhne v komornější atmosféře menšího počtu párů a zejména každý bude moci zajít tak daleko, jak bude chtít, zejména co do nahoty či explicitnosti.

Pokročilost

Workshop je určený pro mírně pokročilé. Riggeři i vázaní by měli mít dobrou zkušenost na zemi, zkušenosti s částečným závěsy a alespoň základní zkušenosti s úplnými závěsy. Měli byste ovládat základní úvazy, single a double column tie, šněrované vázání, futomomo a jakoukoli formu stabilního Gote (Takate Kote). Podmínku splní účastníci, kteří absolvovali  #2 Workshop Základy vázání nebo Série workshopů Základy kinbaku II.

Vezměte si s sebou

Účastníci budou potřebovat minimálně 10 provazů. Je nutné mít vlastní pokrývku na futon – deku, velký ručník apod. Doporučujeme vzít si s sebou oblíbené hračky – vibrátory, roubíky, bičíky nebo cokoli, co vyhovuje vašim úchylkám.

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v obou dnech 10:45.

Přesná adresa místa konání vám bude zaslána až po schválení registrace.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Pokud se hlásíte s partnerem každý zvlášť, prosím uveďte to do poznámky k registraci. Pro schválení rezervace je nutné mít partnera a platba předem.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
So 3.8.2024 - Ne 4.8.2024
11:00
18:30
Lektoři