Večerní workshop

Uplynulá Pokročilé čtvrtky: Adventní waxplay (náhradníci)

Workshop je plně obsazený. Můžete se níže hlásit na místa náhradníků. V případě, že se místo uvolní, budeme vás kontaktovat. 

Kromě úterních workshopů Vázání pro každého, které jsou určené všem, i úplným začátečníkům, se můžete těšit také na Pokročilé čtvrtky. Oproti úterkům jsou určené pokročilejším, čtěte proto pečlivě potřebnou úroveň. 

Lákají vás hrátky se svíčkami, ale nevíte, odkud to vzít? Na tomto workshopu se dozvíte vše potřebné do začátku. Od výběru svíček,  uzpůsobení prostředí až po možnosti hry. Stačí s sebou vzít vlastní podložku, kterou můžete ušpinit, volitelně provazy či pouta a šátek. Svíčky můžete zakoupit na místě nebo vzít vlastní.

Součástí workshopu bude nejen nutná teorie o bezpečnosti, přípravě prostředí, výběru svíček a úklidu, ale také praktická ukázka, jak vystavět scénku. Poté si budete moci svíčky na místě vyzkoušet a případně i zakoupit.

Nakonec vás čeká možnost si vše vyzkoušet. Umět vázat není nutnou podmínkou, stačí mít nějaké zkušenosti s BDSM a související komunikace.

Pokročilost: Workshop je vhodný pro ty, kteří umí komunikovat o svých hranicích a vyjadřovat své potřeby.

Vezměte si s sebou

  • Podložku, kterou je možné zašpinit voskem (např. deku, igelit).
  • Svíčky – pokud máte. Budou také k zakoupení na místě v různých variantách, některé jsou k nalezení na provazem.cz.
  • Volitelně dva provazy nebo pouta.
  • Volitelně šátek na oči.
  • Pohodlné oblečení s možnostmi odhalení větších ploch kůže.

Organizační pokyny

Workshop se bude konat na Andělu v našem krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci nezapomeňte uvést počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Workshop je určen pouze celým párům, pokud se hlásíte jako jednotlivec, uveďte do poznámky, koho hledáte a workshop do doby nalezení partnera neplaťte. Budeme vás kontaktovat, pokud se najde vhodný partner.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Čtvrtek 21.12.2023
20:00
22:00
Lektoři