Uplynulá Pokročilé čtvrtky: Fotíme momentky z vázání (náhradníci)

Workshop je plně obsazený. Níže se můžete registrovat na místa náhradníků. V případě, že se místo uvolní, budeme vás kontaktovat. 

Kromě úterních workshopů Vázání pro každého, které jsou určené všem, i úplným začátečníkům, se můžete těšit každý týden také na Pokročilé čtvrtky. Oproti úterkům jsou určené pokročilejším, čtěte proto pečlivě potřebnou úroveň. 

Fotíte si na workshopu mobilem svoji práci, ale něco tomu chybí? Zůstáváte i z domácího vázání u dokumentačních fotek a rádi byste tomu přidali jiskru?

Přijďte na tento workshop pro tipy, jak jednoduchými triky účinně pozvednout vaše focení na vyšší úroveň. Stačit vám k tomu bude telefon a partner na vázání. Na tomto workshopu se naučíte, jak mírnou změnou osvětlení dosáhnout maximálního efektu. Dozvíte se také něco o kompozici, načasování a o tom, jak se jako fotograf ne/zapojit do probíhající scénky.

Pokročilost: Workshop je vhodný pro ty, kteří umí vázat session bez přílišného soustředění na svoji ruce.

Vezměte si s sebou:

  • Provaz – čtyři provazy. Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz.
  • Pohodlné oblečení.
  • Doporučujeme vzít i pokrývku futonu (např. deku).

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v 19:45. Doporučujeme přijít s dostatečnou rezervou, aby mohl workshop začít včas.

Workshop se bude konat na Andělu v našem krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený na deset párů. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci nezapomeňte uvést počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Na workshop je nutné přijít s partnerem. 

LEKTOŘI

  • Lukáš začal svou cestu s provazem před dvěma lety jako rigger a před rokem se zapojil i jako model. Rád přepíná mezi různými styly a prozkoumává všechny možné způsoby vázání. Před nedávnem se zamiloval do vázání na bambusu a baví ho tanec s provazy. Soustřeďuje se z obou stran hlavně na body-awareness, pohyb a dotek. Jako asistenta ho můžete od začátku roku 2022 vídat s Joan na workshopech #1 Seznámení s provazy, od letošního března se zařazuje mezi náš stálý tým samostatných lektorů.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Čtvrtek 11.5.2023
20:00
22:00
Lektoři