Uplynulá Vázací středy: Zamykání ramen do Takate kote (náhradníci)

Workshop je plně obsazený. Níže se můžete registrovat na místa náhradníků. V případě, že se místo uvolní, budeme vás kontaktovat.

Obnovujeme Vázací středy, které budou dvakrát až třikrát měsíčně s různými tématy a lektory. Oproti úterkům budou určené spíše těm, kteří už trochu vážou, čtěte proto pečlivě potřebnou pokročilost. 

Umíte takate kote a chcete se u vázaných vyhnout celkem běžné bolesti ramen? Nebo máte v plánu dělat náročnější závěsy jako gyaku ebi (kozelec), rotace ve vzduchu nebo vertikály jako běžícího muže? Přijďte se naučit, jak bezbolestně zamykat ramena do hrudního úvazu Takate kote.

První část workshopu bude obsahovat základní anatomii a praktická cvičení, jak posoudit flexibilitu a mobilitu vázaného.

Druhá část se bude zabývat samotnému zamykání ramen a výběru vhodné pozice paží. Shrneme absolutní minimum, co dělat, pokud se ramena zamknout nepodaří.

Závěrem si ukážeme, jak uvázat první provaz TK, abychom partnera z výsledné pozice zase nerozhodili. Pokud zbyde čas, řekneme vám také tipy pro vázané o vhodném protahování a možnostech pohybu v takate kote v závěsu.

Pokročilost: Workshop je vhodný pro ty vázající, kteří umí hrudní úvaz Takate kote (například z Workshopů pro začátečníky) a běžně ho ve svém vázání používají. Vázaní by měli mít zkušenost s takate kote a schopnost dát svým partnerům v průběhu workshopu zpětnou vazbu.

Vezměte si s sebou:

  • Provaz – nejméně jeden provaz. Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz. Provazy doporučujeme kupovat až na workshopu.
  • Pohodlné oblečení (triko, legíny, tepláky či kraťasy).
  • Doporučujeme pokrývku futonu jako například deku.

Workshop se bude konat na Andělu v našem novém krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený na deset párů. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci nezapomeňte uvést počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa).

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Středa 11.1.2023
20:00
22:00
Lektoři