Uplynulá Vázání pro každého: Šněrované vázání (obsazeno)

Úterní workshopy Vázání pro každého jsou vedené tak, aby si zavázal každý, a to i úplný začátečník.

Použití šněrovaného vázání vytváří pocit pevného objetí na různých částech těla. Šněrované vázání se dá použít pro mnoho účelů. Pro začátečníky je vhodné pro hraní na zemi, později pro připevnění partnera například k bambusu, až po závěsy. Ukážeme si, kde všude na těle se dá použít a jak dosáhnout pocitu pevného sevření, které objímá celé tělo.

Pokročilost: Workshop je vhodný pro všechny úrovně pokročilosti – od úplných začátečníků po pokročilé.

Vezměte si s sebou:

  • Provaz – čtyři až pět provazů. Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz. Provazy doporučujeme kupovat až na workshopu.
  • Pohodlné oblečení

Workshop se bude konat na Andělu v našem novém krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený na deset párů. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci nezapomeňte uvést počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa).

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Úterý 14.12.2021
20:00
22:00
Lektoři