Uplynulá Workshop Na limit!

Na září jsme připravili výrazně rozšířenou verzi jednoho z našich nejoceňovanějších workshopů – workshop zaměřený na přirozené vnímání limitů vašeho partnera. Povede jej unikátní kombinace lektorů – Nëya, Soptík a Terezka, kterou znáte z jógy. Dostane se vám tak unikátní kombinace tří různých pohledů na vázání. Zároveň budeme mít více vázacích partnerů a vše uvidíte na různých typech postavy a tělesné konstrukce.

Každý máme své fyzické hranice, přes které naše tělo nedokáže jít. Při vázání se těmto limitům běžně více či méně záměrně přibližujeme. Vázání na pomezí vydržitelného či dokonce posouvání těchto hranic má pro mnohé své kouzlo. Na druhou stranu jejich překročení má v lepším případě za následek přerušení vázání, v horším případě zranění.

Tento workshop vám pomůže rozpoznávat limity vlastní i vašich partnerů. Nejdříve si řekneme něco málo o komunikaci, hodně pozornosti bude věnováno čtení signálů těla, abychom dokázali vázat téměř beze slov. Zopakujeme si rizika nervových zranění. Podíváme se na dvě nejnáročnější pozice – rotace a prohnutí. Popovídáme si o tom, co se při nich odehrává v našem těle a jak s nimi pracovat. A zejména si je vyzkoušíme prakticky. Zároveň budeme experimentovat a učit se vycházet s omezením dýchání, ke kterému běžně dochází v mnoha pozicích. Tento workshop není jen pro ty nejflexibilnější modely a modelky. Přijďte a zjistěte, jaké to je bezpečně vázat na hranici vašich vlastních možností.

Pokročilost: Workshop je určen mírně pokročilým a pokročilým, kteří již zvládají základy závěsů. K účasti je nutné umět vázát 2-provazové Takate Kote.

Vezměte si s sebou

  • Provazy – vezměte si 8-9 provazů. Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz. Provazy doporučujeme kupovat až na workshopu.
  • Karabiny nebo kruh na zavěšování. Karabiny i kruhy budou zakoupení na místě.

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v obou dnech 10:45.

Přesná adresa místa konání vám bude zaslána až po schválení registrace.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Pokud se hlásíte s partnerem každý zvlášť, prosím uveďte to do poznámky k registraci. Pro schválení rezervace je nutné mít partnera a platba předem.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Workshop
So 18.9.2021 - Ne 19.9.2021
11:00
18:30